Zonnestudio Sundreams Papendrecht

VERANTWOORD ZONNEN

SAMEN VERANTWOORD ZONNEN (SVZ)

De zon geeft licht, warmte en energie. Naast een mooie bruine kleur heeft zonlicht ook een positief effect op onze gezondheid. Zonlicht is een essentieel onderdeel voor een goede weerstand en de belangrijkste bron van Vitamine D aanmaak. Verantwoord zonnen maakt de spieren flexibeler en soepeler. Enkele sessies kunnen ervoor zorgen dat het Vitamine D gehalte op peil blijft. Breng een bezoekje aan onze studio voor een mooie bruine teint en een zonnige uitstraling!

0 8577eb59 c2fa 4061 bb83 7309f99b6c80

Verantwoord zonnen

Bescherm je ogen!
Wilt u gebruik maken van het UV-beschermende brilletje tijdens het zonnen? Deze kunt u tijdens het afrekenen van uw zonsessie lenen en erna graag weer inleveren bij onze zonneconsulente

Medicijnen
Wanneer je gebruikt maakt van medicatie en of antibiotica raden wij aan om voor het zonnen een dokter te raadplegen. Bepaalde medicijnen kunnen de huid gevoelig maken wanneer dit/je in contact komt met zonlicht

Reiniging
Verwijder voorafgaand de zonsessie grondig alle cosmetica van de huid. Veel producten kunnen SPF bevatten, waardoor de bruining beïnvloed kan worden!

SVZ verantwoord zonnen

Geen 18? Nog even niet onder de zonnebank!

Huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is als ze niet teveel zonlicht krijgen. Tot je 18e is de huid nog in ontwikkeling en huidschade door eventuele verbranding, vergroot het risico op ontwikkeling van huidproblemen op latere leeftijd. Doorverwezen via de huisarts? Alleen bij het aantonen van de doktersnotitie kunnen wij toestemming verlenen. Let op! Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden.