Zonnestudio Sundreams Papendrecht
 

DEVOTED CREATIONS

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment zonnecosmetica van Devoted Creations. De producten kenmerken zich door de basis van Aloë Vera. Daarnaast bevatten de producten de nieuwste technologieën, ingrediënten en ontwikkelen ze de meest innovatieve bruiningscomplexen. De producten worden jaarlijks kritisch bekeken, zodat uw huid optimaal verzorgd wordt en de best mogelijke bruining behaald kan worden. Bent u geïnteresseerd in een product dat de zichtbaarheid van huidveroudering vermindert, een onzuivere huid kalmeert of de donkere pigmentvlekken remt? Onze opgeleide zonneconsulentes adviseren u graag welke tanning lotion het beste bij uw huidtype past!

Devoted Creations

Bruiningsversnellers

Alle producten van Devoted Creations voor onder de zonnebank bevatten bruiningsversnellers. Deze stimuleren de pigmentcellen en zorgen daar voor een versnelde bruining tijdens het zonnen die ook nog eens langer aan zal houden.

Bruiningversnellers

Bronzers

Wil je het optimale uit jouw bruining halen? Wij beschikken over tanning lotions die niet alleen bruiningsversnellers, maar ook bronzers bevatten. Hierdoor kan er een nog intensievere bruine teint behaald worden. Producten met bronzers zorgen voor een langdurig bruiningsresultaat!

Bruinversnellers

Moisturizers

Ben jij op zoek naar een verzorgende moisturizer of aftersun? Met de Devoted Creations bodycare collectie voor dagelijks gebruik, of na een momentje in de buitenzon! Smeer je niet alleen in voor het zonnen, maar ook wanneer je uit de douche komt. Dit om jouw huid optimaal gehydrateerd en een langdurige bruining te behouden. Helaas kunnen we huidveroudering niet voorkomen, maar we kunnen het proces wel vertragen!